ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NORMAL ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ


Username:
Password:

Αν χρειάζεστε να στέλνετε μαζικά sms μέσα από την ιστοσελίδα σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HTTP API που σας παρέχει εντελώς δωρεάν το MySms.com.gr. Χρειάζονται κάποιες βασικές γνώσεις από web development και προγραμματισμό.

Η αποστολή sms με το HTTP Api είναι πολύ απλό, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε ένα url με κάποιες παραμέτρους. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τεχνολογία εσείς θέλετε (π.χ. PHP, JSP, ASP, ASP.NET) Μπορείτε επίσης να στείλετε sms από ένα πρόγραμμα γραμμένο σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού.
Προσθέστε μια νέα δραστηριότητα στην επιχείρηση σας, ή βελτιώστε την ήδη υπάρχουσα χρησιμοποιώντας το HTTP API για Μαζική Αποστολή SMS που σας προσφέρει το MySms.com.gr
HTTP API Documentation

Δειτε αναλυτικές οδηγίες για το πως να χρησιμοποιήσετε το HTTP API μας στο Documentation που έχουμε ετοιμάσει.

- Δυνατότητα χρήσης του HTTP API στην εταιρική σας ιστοσελίδα με σκοπό οι χρήστες – πελάτες σας να μπαίνουν μόνοι τους και να δρομολογούν την μαζική αποστολή sms χωρίς την δική σας συμμετοχή. To HTTP API και το documentation σύνδεσης με το sms gateway μας παρέχεται δωρεάν.

- Προαγορά 5.000sms για να ενεργοποιηθείτε ως pro μεταπωλητής

- Βοηθητικά video για την ευκολότερη χρήση των πελατών σας όπως για παράδειγμα πως κάνουμε εγγραφή , πως γίνεται μια ομάδα κ.α με εικόνα και ήχο. Η υπηρεσία παρέχεται με μικρό κόστος για την δημιουργία των video ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον αριθμό τους και προσαρμόζεται στο δικό σας site.

- Δωρεάν καταχώρηση της επιχείρησης σας στο myportal.gr για 3 μήνες ( Η παρουσίαση θα γίνει στις προτεινόμενες επιχειρήσεις και στον οδηγό αγοράς στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση και περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό , κείμενο περιγραφής και στοιχεία επικοινωνίας)

- Δωρεάν καταχώρηση των επιχειρήσεων που έχετε αναλάβει την αποστολή τους και συνεργάζεστε μαζί τους στο myportal.gr για ένα έτος ( Η παρουσίαση θα γίνει στις προτεινόμενες επιχειρήσεις και στον οδηγό αγοράς στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται η επιχείρηση και περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό , κείμενο περιγραφής και στοιχεία επικοινωνίας)